O nama

KERDI TRADE d.o.o. je poduzeće za trgovinu i proizvodnju sa sjedištem u Zagrebu, a specijalizirano je u domeni plastičnih proizvoda. Prepoznajući potrebe tržišta i naših klijenata, prateći i poštivajući vodeće svjetske tehnološke trendove, nudimo stručna i specijalizirana znanja i vještine te individualni pristup zahtjevima svakog poslovnog partnera.
Prateći globalne trendove i inovitete, hrvatskom, regionalnom te tržištu čitave Europske Unije nudimo visokokvalitetne proizvode jedinstvenih i inovativnih karakteristika čime osiguravamo svakom klijentu najbolja i najefikasnija rješenja.
Predanim i timskim radom stručnog kadra zaposlenika te brzim rokovima isporuke težimo stvaranju ugodne i dugotrajne poslovne suradnje sa stalnim naglaskom na poštivanje temeljnih načela modernog poslovanja uz istovremeni obzirni stav prema pitanjima zaštite prirodnog okoliša

Viševrsnost i kontinuirano širenje naše ponude proizvoda omogućuje nam da kreiramo jedinstveni postupak prema potrebama i na zadovoljstvo svakog klijenta.